facebook

Повинні бути всі знищені: Зеленський дав жорстку команду – тепер розпочнеться

Зеленський віддав жорстокий наказ, «усі мають бути знищені»


Президент України Володимир Зеленський вкотре звернувся до Заходу дозволити удари углиб території росії. Це потрібно, щоб усі аеродроми, з яких окупанти атакують Україну, було знищено. Про це він повідомив під час участі в інавгураційній пленарній сесії саміту Європейського політичного.

“Я звертаюся до всіх вас, до всіх лідерів, які можуть зробити свій внесок у необхідну хоробрість. Ці кроки необхідно зробити. І я звертаюся насамперед до Сполучених Штатів, Великобританії, Франції, Німеччини та Польщі та інших друзів – ваша хоробрість може мати вирішальне значення для світу”, – запевнив він.

За його словами, військові аеродроми, з яких російські літаки злітають із бомбами на українські міста, дітей та місця пуску російських ракет – все це має бути знищено.

“Це не тільки знищить деякі цілі, а й зменшить можливості росії продовжувати цю війну. Ракети та безпілотники не є “носіями державного суверенітету”, тому має бути колективна воля, колективна воля їх збити – так само, як це було з іранськими ракетами та безпілотниками “, – продовжив він.

Також Зеленський навів приклад ефективності ударів по росії на прикладі Харківської області, тому що, на його думку, “реальність на полі бою більш пояснює, ніж будь-які розмови”.

“Ми не дали росії просуватися на Харківщині. Точка. Путін пожертвував десятки тисяч своїх громадян. Але нічого не досяг. Нічого важливого та значущого. Це стало можливим завдяки хоробрості наших воїнів та хоробрості наших партнерів, які зняли обмеження щодо використання зброї поряд з кордоном. Привело. Чи це до ескалації?

Навіть коли російські ракети вдарили по “Охматдиту” по дітях з онкозахворюваннями, то, за словами президента, це лише продемонструвало те зло, яке демонструє країна-агресор з початку війни, а отже, на його думку, треба діяти максимально хоробро, щоб досягти результатів.

“Ми можемо завершити цю війну завдяки зусиллям дипломатичним і зусиллям зі зброї. І ми не повинні упускати можливості. Чим ефективнішою буде ППО, тим безпораднішою буде Путін. Чим менше у нас буде обмежень щодо ефективного використання зброї, тим більше РФ намагатиметься рухатися в напрямку світу”, – запевнив Зеленський.

Джерело.

Close