facebook

Кінець війни в Україні: Зеленський у США зробив важливу заяву – все вирішили

Зеленський зробив важливу заяву про кінець війни в Україні

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із делегацією Конгресу США, під час якої говорив про кінець війни в Україні. Про це повідомив президент у вечірньому зверненні до українців на своєму Телеграм-каналі.

За його словами, під час свого візиту до Італії він провів зустріч із делегацією Конгресу США. На зустрічі говорили про план перемоги для України, про певні його деталі.
“А повністю ми представимо всі кроки президенту Сполучених Штатів Байдену та обом кандидатам у президенти – Трампу та Гарріс”, – сказав Зеленський.

Президент вважає, що головним завданням для України на початку осені є зміцнення позицій на кордонах. Йдеться і про Покровськ, Торецьке, Курахівський напрямок та інші території, де найбільше зосередження російських сил.

Також, за його словами, цей тиждень дав нові домовленості про снаряди для України, про фінанси, для виробництва дронів та ракет у нашій країні.Однак пріоритетом для України є ППО і влада на всіх рівнях намагається переконувати своїх партнерів у далекобійності.

“Росія може ухилятися від пошуків світу так, як світ ухиляється від сильних рішень заради поразки для росії. Дальнобійність – одне з таких ключових, стратегічних рішень”, заявив Зеленський.

Він також подякував усім світовим партнерам України за надану допомогу та наближення кінця війни. Окремо за результатами домовленостей цього тижня Зеленський відзначив Німеччину, США, Британію, Канаду, Іспанію, Нідерланди, Швецію, Норвегію, Румунію, Литву та Латвію.

Раніше портал Стіна повідомляв, що в Офісі президента зробили важливу заяву про зняття заборон на удари по росії.

Джерело.

Close