facebook

Терміново! З українським літаком з Уханю сталася НП. Просто над Харковом

Український літак, на борту якого перебувають евакуйовані з охопленого коронавірусом китайського міста Ухань, уже в повітряному просторі нашої країни. Однак час прильоту постійно переноситься, оскільки через туман він зробив 49 кіл над Харковом.

 

Раніше ЗМІ повідомляли, що борт прилетить у аеропорт “Бориспіль”, але дані на порталі flightradar24.com, який у реальному часі відстежує аерорух на всій планеті, показували, що літак, найімовірніше, приземлиться в Харкові. Пізніше стало відомо, що причина в погодних умовах.

Глава Харківської ОДА Олексій Кучер прокоментував журналістам ситуацію. За його словами, борт і правда може прибути до Харкова, проте розміщувати пасажирів в цьому місті не будуть – їх відвезуть на автобусах.

Можливе прибуття рейсу з евакуйованими з Уханя українцями. Коментує голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер.

Gepostet von UA: Харків am Mittwoch, 19. Februar 2020

8:30 – На онлайн-табло “Борисполя” борт продовжує очікуватися. На онлайнтабло харківського аеропорту інформації немає. Зате там можна помітити приїзд хіміко-радіологічної бригади медиків.

 

Як пише на своїй сторінці в Facebook журналістка Тетяна Доцяк, в аеропорту Харкова також зібралися рятувальники.

Аеропорт у Харкові. На виїзді до злітної смуги три швидких, екіпаж в захисних костюмах. Щойно прибули кілька автобусів оперативно-рятувальної служби. Кажуть:"Про всяк випадок тут".

Gepostet von Tetyana Dotsyak am Mittwoch, 19. Februar 2020

 

 

Джерело.

Close