facebook

“Це позорище!”: Український журналіст-доброволець на борту літака з Уханя розніс українців. Соромно

Кореспондент програми новин «Сьогодні» ( «Україна») Олександр Махов став єдиним українським журналістом, який перебував на борту літака, що доставив наших співвітчизників з Китаю в Україну в четвер, 20 лютого. Про те, що відбувалося в салоні авіалайнера.

– Стан здоров’я пасажирів задовільний, – каже Олександр. – За час польоту медики кілька разів проводили обстеження: міряли пасажирам температуру. На борту перебувають троє дітей і одна сім’я: мама, тато і син. Годують дуже добре. Але люди вже втомилися, особливо після того, як літак довго кружляв над Харковом. Це відбивається на стані людей.

Наш літак розділений на кілька секторів. В одному перебувають члени екіпажу, медики і я. Потім йде «буферна» зона, щоб її пройти, необхідно одягнути спеціальний костюм, окуляри і респіратор. Всі пасажири в масках, сидять в хвостовій частині літака. Рейс обслуговують три екіпажі, і насправді це просто титанічна робота.

Також він відреагував на скандал з протестами в Україні.

Тут весь екіпаж рятувальної місії в шоці через протести. Бортпровідники,пілоти та медики-всі добровольці, які полетіли забирати своїх. Бо Україна своїх не кидає… Позорище… Всі в нормі, до слова.

Джерело.

Close