facebook

Школярка з Харкова подарувала волосся хворій дівчинці, яка страждає від булінгу

Десятирічна школярка із Харкова Емілія Бабаніна пожертвувала своє довге руде волосся, щоб допомогти дівчинці, яка хворіє на алопецію, тобто облисіння.

Як йдеться в сюжеті Вікна-новини, дівчинка постійно бере участь у доброчинних заходах і залучає до благодійності інших, пише Моя Школа OBOZREVATEL.

“У школі вже сьомий рік поспіль вона проводить випускні вечори в джинсах. Зекономлені гроші на сукнях спрямовують у фонд розвитку кардіології і кардіохірургії, щоб врятувати дітей з вродженими вадами серця”, – розповіла бабуся школярки Кіра Джафарова.

Кілька років тому Емілія дізналася про дітей, хворих на алопецію. Відтоді вона 5 років відрощувала волосся, щоб подарувати тому, хто його немає. Трихологи зроблять зліпок з голови хворої дитини та вживлять туди волосся Емілії. За допомогою спеціальної речовини прикріплять до шкіри.

Із хворою дівчинкою на алопецію Емілія не знайома. Проте її батьки розповіли, що через рідкісне захворювання дитина постійно зазнає у школі булінгу. Через це її ім’я поки не афішують, тому що дівчинка носить перуку.

Джерело.

Close