facebook

Папа Римський попередив людство про загрозу Нібіру: що чекає на землян в 2021 році

Не минуло й півроку, а таємнича “Планета Х”, яку представники стародавніх цивілізацій у своїх текстах називали Нібіру, знову стала актуальною темою. На фоні цієї планети будують теорії змов про швидкий кінець світу.


Однак вчені спробували подивитися на всі факти з точки зору науки, щоб сказати своє слово щодо всіх “страшилок” і недостовірних джерел.

Про це повідомляють відразу два джерела – видання “Kuryer” і “Science Info”.

Фахівці зазначають, що вперше сильно заінтригував світ Папа Римський, який в 2018 році передрік апокаліпсис. Тоді він закликав молитися людей про те, щоб запобігти трагедії. Як зараз зрозуміло, у них це вийшло. Однак він сказав, що Ватикан знає багато про так звану “Планету Х”.

Проте навіть сьогодні, в 2021 році, все ще уфологи і навіть деякі релігійні діячі обговорюють Нібіру. Наукове ж співтовариство припускає, що “Планетою Х” називається космічний об’єкт під назвою Object 2015 BP519. Його зафіксували американські ВМС, які опублікували знімок. На ньому зображено дивна небесна орбіта, яка знаходиться на близькій відстані від Землі.

Однак скептики говорять про те, що “Планета Х” може і не існувати зовсім, оскільки світові вчені не зафіксували нічого подібного в нашій Сонячній системі. Тому, на їхню думку, світ нічого особливого не чекає в 2021 році. Вони запевняють, що на нашу планету не обрушиться жодна Нібіру.

Проте не виключили можливості зіткнення з метеоритами і астероїдами, що, на думку наукового співтовариства, куди актуальніше і явніше, ніж речі, про які заявляють уфологи.

Джерело.

Close