facebook

На Львівщині від запалення легень померла 11-річна дівчинка

Вчора, 15 лютого, померла 11-річна Вероніка Гащак, учниця 6-го класу Твіржанської ЗЗСО, що на Мостищині. Наприкінці минулого тижня у дівчинки піднялась температура.


Лікарі поставили діагноз запалення легень. Про смерть дитини повідомили на сторінці навчального закладу у Facebook.

“Погасла зірка Гащак Вероніки, учениці 6 класу закладу, такої милої, світлої дівчинки. Висловлюємо щирі співчуття братику, батькам та родичам. У наших серцях назавжди залишаться теплі спогади про Веронічку як про допитливу та відповідальну школярку, чудову спортсменку, завжди життєрадісну та доброзичливу, що дарувала всім свою привітну посмішку. Бог прийняв в обійми її добру та чисту душу.” – йдеться у дописі.

Вероніка мешкала у Судовій Вишні, але разом із на рік старшим братом вчилися у Твіржанській школі. У навчальному закладі кажуть, дівчинка ніколи нічим серйозним не хворіла. Практично не пропускала заняття у школі. Вона з дуже доброї та порядної сім’ї, пише LMN.

«Це страшне горе і невимовний біль для нашої школи. Для всіх, хто знав цю дитину. Повірити і змиритись з її втратою неможливо. Весела, жвава, розумна і кмітлива. У всіх святах школи вона брала участь. Усі спортивні змагання – вона лідерка. Грала у футбол, займалась атлетикою. Кубки, грамоти, перемоги. Це була взірцева дівчинка, діти хотіли рівнятись на неї», – розповідає завуч Твіржанської школи Марія Мирославівна у коментарі виданню LMN.

Вероніці Гащак у березні мало виповнитись 12 років.

Джерело.

Close