facebook

“Залишилось двоє діток”: В Чехії загинув заробітчанин з Прикарпаття, збирають допомогу

Вчора, 17 лютого на заробітках в Чехії загинув Прикарпатець Микола Яцук. Чоловік впав на будові в яму, де його присипало землею.

Про трагічну подію повідомили на Facebook сторінці Благодійної Організації “БФ”Серце Марії”, також інформацію нам підтвердили у агенції, яка займається міжнародними перевезеннями померлих “Funeralia” Олега Мілінського.

“З глибоким сумом повідомляємо, що на заробітках в Чехії трагічно загинув наш земляк з Франківщини Микола Яцук. Без батька залишилось двоє діточок. Дружина пані Оксана втратила найріднішу людину”, – ідеться у повідомлені Facebook сторінки “Книга пам’яті спочилих за кордоном”.

“Велике горе спіткало жительку нашої Брошнів-Осадської громади. Оксана Головата(Яцук) вдруге овдовіла, залишившись з двома малими дітьми та один на один з бідою. Її чоловік, Микола Яцук, вчора трагічно загинув на заробітках у Чехії, тому на поховання потрібні великі кошти. Просимо всіх небайдужих допомогти цій родині молитвою та грошима. Нехай Господь допоможе нести такого тяжкого хреста, а ми, люди, спільними зусиллями підтримаємо вдову та її дітей.

Номер картки Приват Оксани Головатої 4149 4991 2505 0805”, – повідомляється на Facebook сторінці благодійної організації “БФ”Серце Марії”.

Джерело.

Close