facebook

У Дрогобичі гранатою розірвало на смерть двох чоловіків і тяжко травмувало жінку: відео моменту вибуху

Жінка у вкрай тяжкому стані з множинними осколковими пораненнями госпіталізована до лікарні.

 

Увечері суботи, 20 лютого, в Дрогобичі Львівської області на вулиці від вибуху гранати загинули два чоловіки, ще одна жінка отримала травми.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

“Чоловік з жінкою прийшли на зустріч до своїх знайомих. Під час спілкування чоловік дістав ручну гранату, яка вибухнула в його руках. Обидва чоловіки загинули на місці. Жінка у вкрай тяжкому стані з множинними осколковими пораненнями госпіталізована до лікарні”, – повідомив Геращенко.Заступник глави МВС повідомив, що за 2020 рік Національна поліція вилучила в громадян 4400 ручних гранат та 259 гранатометів.

“Таким чином поліцейскі зберегли сотні життів українців. В абсолютній більшості випадків ця зброя має походження з зони дій операції Об’єднаних сил. На жаль, багато хто з наших військовослужбовців, грубо порушуючи закон, крадуть та вивозять небезпечну зброю, яка потрібна для протидії агресії РФ та використовують їх у побутових сварках, для скоєння злочинів, або просто для розваг. Це жахливе відео демонструє, наскільки наші співгромадяни не цінують ні своє, ні чуже життя! Тому МВС та Національна поліція виступають категорично проти будь-якого послаблення контролю за обігом зброї”, – зазначив Геращенко.

Джерело.

Close