facebook

Заміжня вчителька попалася на сексі зі школярем-підлітком

Чергова серія нескінченного серіалу про секс в школі – з вчителькою-спокусницею й учнем, з яким вона займалася інтимними справами.

Заміжня вчителька попалася на сексі зі школярем-підлітком - Главред

У США трапилася Нова скандальна ситуація, яка безпосередньо пов’язана з сексуальними відносинами між педагогом і учнями. У штаті Алабама заарештували 27-річну заміжню вчительку математики Ештон Алану Маккласкі за сексуальний контакт з учнем сьомого класу, повідомляє британське видання Daily Mail.

Маккласкі пред’явили звинувачення в сексуальному зв’язку зі школярем і заборонили з ним спілкуватися. Пізніше шериф округу Лодердейл рік Сінглтон випустив її під заставу в розмірі 50 тисяч доларів США.

Вчительці загрожує тюремне ув’язнення терміном від двох до 20 років і постійна заборона на викладання. Більш того, школяр — член сім’ї співробітника офісу шерифа. Тому справу вчительки було передано в Бюро розслідувань штату (SBI) Алабами через конфлікт інтересів.

false

Директор школи, де працювала Маккласкі, заявила, що жінка була відправлена у відпустку відразу після пред’явлення їй звинувачення. Вона одружена з 2018 року і рівно стільки ж викладає в школі.

Джерело.

Close