facebook

6 загиблих і більше 40 поранених: фото, відео і всі деталі ДТП з українцями в Польщі

У Польщі поблизу Ярослава потрапив у ДТП автобус “Познань − Херсон”, шестеро осіб загинули, 34 отримали поранення. Загалом в автобусі, який злетів з естакади, було 57 українців.

 

На місці ДТП працювали всі екстрені служби. Для транспортування травмованих також задіяли два гелікоптери. Постраждалих госпіталізували до найближчих лікарень у Перемишлі, Ярославі, Жешуві, Рудній Малій, Пшеворську та Любачу, пише RMF24.

 

Пасажирів, які не отримали травм, відвезли тимчасово до приміщення місцевої школи та гуртожитку.

Рятувальники вже підняли автобус й поставили його на колеса. На місці ДТП працюють працівники поліції та прокуратури – з’ясовують причини аварії.

Аварія сталася за кілька хвилин після опівночі 6 березня. Водій втратив контроль над транспортним засобом, виїжджаючи з автостради. Транспортний засіб вдарився об перила, перекинувся. Найбільше постраждали ті пасажири, які не були пристебнуті ременями безпеки, пише katowicedzis.pl.

“Найбільші удари отримали пасажири, які не були пристебнуті ременями безпеки. У той момент, коли автобус раптово загальмував, вдарившись об бар’єри, пасажири почали інертно рухатись у салоні автобусі, б’ючись об сидіння, об салон. Це призвело до численних травм голови, хребта, черевної порожнини та кінцівок”, − сказав один з рятувальників.

 

Джерело.

Close