facebook

Вантажівка переїхала дитину на електросамокаті: бабуся стояла на колінах біля хлопчика, а на батька страшно було дивитись

У місті Вінниця 10-річний хлопчик, який катався на електросамокаті потрапив під колеса вантажівки. На превеликий жаль дитину не вдалося врятувати.

Про це пише myukraine.com

За попередньою інформацією двоє дітей їхали на електросамокаті велосипедною доріжкою. В цей час в попутному напрямку по автодорозі рухався вантажний автомобіль. В момент з’їзду електросамоката на проїжджу частину сталося зіткнення з вантажівкою, яка здійснювала маневр повороту. Внаслідок цього під колеса авта потрапив один з хлопчиків.

Один із очевидців пригоди розповідає, що проїжджав повз вулиці Данила Нечая, помітив, що сталася ДТП й почав знімати все на камеру.

“Зупинився, спитав, що сталося. На місці ДТП побачив батька загиблого хлопчика і його бабусю, а також хлопців, які теж там каталися. Хлопчата їхали на самокатах, а в цей час водій МАЗу повертав у провулок по вулиці Данила Нечея. Один встиг відскочити, а інший чи-то впав, чи що. Але сталося так, що він закотився під заднє колесо. Водій не побачив цього і повноцінно повернув у провулок. Машина велика і він навіть не відчув, що переїхав малого,” розповідає Тарас.

Він також зазначив, що діти були віком до десяти років.

” Батько дивно себе поводив, мабуть, в шоковому стані він ще не усвідомив, що сталося з його дитиною. А бабуся стояла на колінах біля онука. Важко було дивитися на це, – каже Тарас. – Страшно було навіть дивитись йому у вічі.”

Як зазначають у поліції, водій був тверезий. У кермувальника були відібрані зразки крові.

Нині 53-річного водія вантажівки помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Фото з місця події:

Джерело.

Close