facebook

У Києві синій онук ексміністра влаштував жахливу ДТП, загинула юна дівчина – “Тебе, п*дла, відмажуть!”

У Києві 27-річний чоловік влаштував страшну ДТП, у якій загинула 17-річна дівчина. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

 

 


За даними, оприлюдненими у соцмережах, винуватець аварії – онук ексміністра МВС України часів президента Леоніда Кучми – Миколи Білоконя. Чоловік вирішив покатати двох знайомих дівчат 17 і 18 років, влаштував перегони з патрульною поліцією і розбився, врізавшись у дерево.
«Страшна аварія сталася вночі на бульварі Лесі Українки. За попредньо інформацією, тікаючи від патрульних на шаленій швидкості водій Infiniti не впорався із кермуванням та вилетів з дороги. На момент ДТП в автівці було три особи: двох (включно із водієм) госпіталізовано до лікарні, одна дівчина загинула на місці», – повідомили у спільноті.

«Це ж так романтично – промчати по нічному місту з вітерцем, правда? Кривда, бл*дь. Чувак вирішив вигуляти двох теличок… вигуляв. Одна в лікарні, друга в морзі, у мужика ні подряпини, напевно допомогло те, що він був бухим за кермом. Дівчатам 17 (загиблій) і 18 років. Так собі початок свят», – написали у телеграм-каналі «Х**вий Київ».

Джерело.

Close