facebook

“Дива не сталось”: з Дністра дістали тіло Ігоря, одного з юних рибалок які зникли 4 дні тому

За власною інформацією, тіло іншого хлопця, Петра, виявили у річці поблизу Заліщиків. Інформацію перевіряємо. Хлопці зникли три дні тому – вийшли на нічну риболовлю на човні. На місці працює слідчо-оперативна група.

Про це повідомляє “20 хвилин Тернопіль”.
Дива не сталось. За те, аби юних рибалок знайшли живими, молилось дуже багато людей. Але, на жаль… Тіло Ігоря Сюсяйла, побачили у Дністрі місцеві мешканці по обіді 13 червня. Люди сподівались, може, здалось. Може, помилка.

Проте повідомили про знахідку старосту села Устечко Ігоря Тукліновича. Чоловік поїхав на місце. І за годину підтвердив: так, це один зі зниклих хлопців, їхній односелець Ігор. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група, тіло дитини вже дістали із води.

“Чи відправлятимуть на експертизу – поки не знаю. Ми щойно його дістали, ще все вирішується, — підтвердив о 18.30 Ігор Туклінович. Щодо другого хлопця, Петра Харука, одногрупника Ігоря, його пошуки продовжують. Проте нам надійшла інформація, що тіло й другого рибалки знайшли – неподалік Заліщиків. Поки що ми перевіряємо дану інформацію.”

Нагадаємо, двоє підлітків вночі подались на човні рибалити і зникли. Це трапилось в ніч з 10 на 11 червня на річці Дністер, поблизу с. Устечко. Майже три доби не припинялись пошуки – хлопців шукали місцеві, поліція та рятувальники.

Човен прибило до берега майже за 6 км від місця, звідки двоє підлітків вирушили на нічну риболовлю на Дністрі.Напередодні на березі знайшли їхній одяг.

Працівники відділення поліції №4 міста Заліщики Чортківського районного відділу поліції розшукують неповнолітніх Сюсяйла Ігоря Романовича 2005 р.н., жителя села Устечко та Харука Петра Михайловича 2005р.н., жителя села Летяче Чортківського району, — повідомили у відділі комунікації головного управління Нацполіції в області одразу після того, як хлопці зникли. — Юнаки, в ніч з 10 на 11 червня, попливли човном рибалити на річку Дністер поблизу села Устечко та досі не повернулися.
Щиро співчуває родині, друзям та односельцям Ігоря Сюсяйла. Вічна йому пам’ять…

Джерело.

Close