facebook

Під час пожежі в хостелі у Польщі заживо згорів українець

У вечері 13 вересня сталася пожежа в будинку за адресою вул. Йодлова в м. Пясечно.

За попередньою інформацією, усі мешканці вчасно покинули будівлю. На жаль, під час гасіння пожежі та обшуку руїн пожежники зробили жахливе відкриття. В одній із спалених кімнат вони знайшли обгоріле тіло.

З невідомих причин загорілася триповерхова будівля, в якій мешкали переважно громадяни України. За попередньою інформацією, всі люди встигли вчасно вийти. Згідно з інформацією, отриманою командувачем операцій, будівля мала форму L. Горіла одна з частин будинку.

До медиків звернулася лише одна людина з опіками рук. Після того, як пожежу було ліквідовано, під час обшуку пожежниками руїн виявилося, що не всім вдалося залишити палаючу будівлю. Рятувальники виявили обгоріле тіло. Вони повідомили про це поліцію, а вони вжили заходів для встановлення особи загиблої людини.

Як виявилось, знайдене тіло було дуже обгоріле, тож визначити стать чи вік загиблої особи на перший погляд неможливо. Однак у поліції є деякі припущення.

Це може бути чоловік, громадянин України, тому що внизу в кімнаті була група з щонайменше 40 людей, які проживали в цьому будинку. На детальну інформацію про особу загиблого ще слід зачекати. Найважливішим у цьому випадку буде думка судмедексперта.

Джерело.

Close