facebook

Син жорстоко побив рідну маму: жінка доповзла до лікарні на останньому подиху

На Рівненщині розігралася сімейна драма. Жінка із поламаними ребрами та пробитими легенями страждала цілий тиждень та звернулась за медичною допомогою, коли її стан вже зовсім погіршився. Зрештою на останньому подиху вона дісталася до лікарні.

Коли медики Дубенської райлікарні побачили 66-річну Людмилу, то були шоковані. Жінка була вся у синцях, з розбитою головою та ледве дихала, бо зламані ребра пробили їй легені, повідомляють Надзвичайні новини.

“Легеня була колабована. Вона не дихала. Два ребра зломано, множинні гематоми на грудній стінці. Все те, що спроводжує такі тарвми,” – каже лікар-хуріргу Дубенської райлікарні Віктор Федорчук.

Жінку одразу ж поклали на операційний стіл, бо інакше, кажуть, не вижила б. Після операції потерпіла розповіла, що з нею трапилось. Як виявилось, таке із бідолашною зробив ї власний син. А мотивом, кажуть правоохоронці, стало те, що жінка не дала тому грошей не випивку.

“Подія сталася вночі. Попередньо він бив її палицею, руками, ногами по всьому тілу. Спочатку потерпіла не зверталась за медичною допомогою, однак, коли її стан погіршився, відповідно їй довелося це зробити,” – говорить в.о керівника поліції Дубенського району Михайло Савюк.

Спілкуватись із журналістами Людмила не захотіла. У поліції жінку заспокоюють: її кривдник надовго сяде за ґрати.

Однак, для Івана ця судимість вже буде не першою. Чоловік у свої 46 має вже чималий кримінальний доробок – здебільшого за крадіжки. За звіряче побиття рідної матері йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Джерело.

Close