facebook

“Гарував на пана 7 років”: родину з 4-ма дітьми з Ворохти виставляють на вулицю, потрібна допомога (відео)

Родина Романа Бобяка з Ворохти опинилася у край складній життєвій ситуації. Справа в тому, що чоловік 7 років безкоштовно працював у пана Миколи Йосипчука, взамін чоловік надав йому прихисток у вигляді старої хатинки.

Роман має дружину і 4 дітей і дружину, зі слів останього пан Микола обіцяв переписати на нього три сотки землі і хатинку, однак так і цього не зробив протягом 7 років.

Тепер, після того, як Роман не бажає безкоштовно працювати на пана Миколу, останній вручив їм припис, згідно з яким родина має покинути хатинку до п’ятниці 15 жовтня. Як повідомляє керівник у своєму фейсбук керівник БО “Місто Добра” Марта Левченко, іти родині немає куди.

“Ольга розповіла, про 7 років важкої праці, з надією, як їм було обіцяно,⠀що дерев’яна халабудка яку їм з дітьми дали, колись стане їх домом, вони працювали 7 років, але нічого не змінювалося, каже працювали навіть діти. І коли знайшли в собі сили і розум сказати стоп, їх викинули на вулицю.“,– повідомляє Марта Левченко.

Як зазначає Марта Левченко, єдиним виходом з даної ситуації буде допомогти родині купити хатинку. Волонтеру вдалось знайти хатинку неподалік місця де вони мешкали, вартістю 250 тисяч гривень.

“Нам вдалося знайти таку в тій же області, зовсім не далеко, готову до життя, з меблями і посудом, великою стайнею для худоби, з газом і водою, в селі є велика школа робота. Мрія! Вартість 250 тис грн, і я прошу вас допомогти придбати її. В середу я домовилася з господарем про зустріч.“, – повідомила волонтер.

Також, необхідно додатково 4 тисячі гривень щоб перевезти худому родини. У ниї є 2 коней, корова, телятко, поросятко, качок 25 і 8 курочок, собачки.

“Часу обмаль і я прошу допомогти, бо тут дійсно біда, бо нема кому допомогти і на сім‘ю вже чинитися тиск, діти плачуть, бояться“, – резюмувала волонтер.

Реквізити для допомоги:

БФ «Я майбутнє України»⁣⁣⠀
Розрахунковий рахунок валюта UAH АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ» у м. Київ МФО 380805 ЕДРПОУ 37830229⁣⁣⠀
UA3238080500 00000026009564534⁣⁣⠀
Призначення платежу: Благодійна допомога для Стефанків Ольги⁣⁣⠀

Карта Приват: 5168 7456 0540 7029 Левченко Марта.

Джерело.

Close