facebook

Футболістка, коп, прикордонник і учасниця талант-шоу: що відомо про жертв ДТП які заживо згоріли у авто

Футболістка, коп, прикордонник і учасниця талант-шоу: що відомо про жертв ДТП які заживо згоріли у авто.

Увечері 15 жовтня, неподалік від Мукачева, легковий автомобіль зіштовхнувся з евакуатором. Легковик одразу ж охопило полум’я, в результаті чого загинуло четверо людей.

Портал “Главред” розповів, що відомо про жертв ДТП.

Всі загиблі були жителями міста Чоп: 21-річний патрульний Ігор Марчишак, 25-річний прикордонник Юрій Балюк, 18-річна спортсменка жіночої збірної області з футболу Сабіна Крупко та 17-річна Карина Чонтош, яка напередодні пройшла відбір у шоу Угорщина має талант.

Карина Чонтош

Карина ще з дитинства займалася музикою і мріяла про велику сцену. Минулої суботи вона взяла участь у відборі на угорське шоу талантів і пройшла. Її Знайомі розповідають, що вона була щаслива і дуже цьому пишалася. На неї могло чекати велике майбутнє в світі шоу-бізнесу, але, на жаль, доля розпорядилася інакше.

Також дівчина захоплювалася їздою на мотоциклі.

Сабіна Крупко

Сабіна була талановитою футболісткою з міста Чоп. Вона була вихованкою Закарпатської обласної дитячо-юнацької спортивної школи (Ужгород). Грала в жіночій збірній області, а також за місцеві чопську та ужгородську команди.

“Нехай світла пам’ять про Сабіну назавжди залишиться в серцях близьких і знайомих, а Бог подарує їй вічне життя і спокій”, – зазначили в Федерації футболу Закарпаття.

Ігор Марчишак

Ігорю булв 21 рік. З 2017 року він працював в патрульній поліції і вже мав звання лейтенанта. Його кар’єра тільки починалася.

Юрій Балюк

Юрій Балюк був інспектором-кулеметником комендантського відділення. Служив в прикордонній службі з 2020 року. Йому було 25 років.

До слова, в той день на цьому місці це була не єдина ДТП. До того там потрапив в аварію інший автомобіль. У той фатальний момент евакуатор якраз забирав з місця події інший пошкоджений транспортний засіб. Сюжет з місця подій опублікував в соціальній мережі Facebook телеканал “Перший Кабельний”.

Джерело.

Close