facebook

Життя тренера та трьох дітей обірвала жахлива ДТП по дорозі з змагать додому

Батько одного із юнаків, який їхав позаду, побив водія вантажівки, в яку врізався легковик із дітьми.

Загинули троє дітей та один дорослий чоловік.

ДТП сталася вночі на дорозі між Кропивницьким та Кривим Рогом. Авто, у якому їхали підлітки, врізався у вантажівку.

На першому фото Анастасія Улітко посіла перше місце на чемпіонаті й дуже хотіла додому, щоб відсвяткувати перемогу.

На другому фото 16-річний Данило Перець, незважаючи на юний вік, уже був суддею Національної федерації кіокушинкай карате, але й сам не припиняв виступати.

Ще один загиблий у ДТП – Артем Куропятник.

ДТП сталася вночі на дорозі між Кропивницьким та Кривим Рогом. Авто, у якому їхали підлітки, врізався у вантажівку.

На місці жахливої ДТП досі стоїть вантажівка, в яку врізалось автівка. На дорозі досі залишились уламки легкового автомобіля та де не де розкидані особисті речі загиблих.

Як повідомляє поліція авто зіткнулося лобовим склом коли несподівано з’їхав зі своєї смуги на зустрічну. Водій вантажівки розказує що легковик досить різко виїхав на зустрічну смугу і нажаль він не встиг зреагувати щоб зіткнення не відбулося. Чоловік досі знаходиться у шоковому стані.

«З Кіровограда вони їхали, вилізли на зустрічну смугу мою, а перед ними йшла машина ще своєю смугою. Я дочекалася доки ця машина пройде і намагався від нього піти на його смугу. А він останньої миті з узбіччя вирвав і полетів у мене», – розповідає водій.

Троє зовсім юних спортсменів загинули на місці – їм було 16, 14 та 12 років. Вів машину їхній тренер. А за ними їхав батько одного з юнаків. Одразу після зіткнення у шоковому стані чоловік вибіг з авто, накинувся на водія вантажівки та побив його.

Поліція відкрили кримінальне провадження і призначили низку експертиз, аби з’ясувати, чи можна було уникнути зіткнення. Також шукають можливих свідків ДТП.

 

Джерело.

Close