facebook

Від цих кадрів волосся дибки: ще одна матір викинула у смітник немовля (ФОТО)

Ще одна шокуюча знахідка на смітнику свідчить, наскільки сильно морально деградували окремі представники нашого суспільства.

Не так давно ми повідомляли, як жінка викинула своє новонароджене маля на смітнику у Тернопільській області, як ось – знову аналогічна ситуація. На жаль, відміну від попереднього випадку, хлопчика не вдалося врятувати.

Поліцейськими встановлено, що, сьогодні, 7 листопада, близько 09:30 двоє місцевих мешканців у сміттєвому баку біля одного із багатоповерхових будинків по вулиці Ярослава Мудрого у Мелітополі знайшли полімерний пакет, в якому знаходився рушник, у який було загорнуто тіло дитини. Слідчо-оперативної групою виявлено труп новонародженої дитини (хлопчика) без ознак насильницької смерті. Для встановлення причини смерті дитини тіло направлено на проведення судово-медичної експертизи», – йдеться у повідомленні поліції.

Також відомо, що після проведення співробітниками Мелітопольського РУП першочергових слідчий дій до Єдиного реєстру досудових розслідувань матеріали внесено за ст. 117 (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини з додатковою відміткою «нещасний випадок») Кримінального кодексу України.

Найімовірніше, горе-матір все ж знайдуть, але зрозуміти причини такого вчинку навряд вдасться.

Джерело.

Close