facebook

Священик сказав в обличчя матері, що її син-“кіборг” – братовбивця. Сім’я загиблого звертається до Зеленського

Мати військовослужбовця Збройних сил України Дениса Поповича, який загинув у боях за Донецький аеропорт звернулася до президента Володимира Зеленського через паплюження пам’яті її сина місцевим священником.

 

Жінка, яка приїхала з села Морозівка Баришівського району Київської області, розповіла про жахливу ситуацію під час вшанування полеглих захисників на 5-ту річницю оборони ДАПу, передає “Армія Inform”.

За її словами, священник назвав загиблого героя “братовбивцею” і відмовився говорити з його родиною.

“У день народження Дениса разом із моїм чоловіком і внуками прийшла до церкви замовити службу. Але замість співчуття і благословення почула жахливі образи. Священник вигнав нас під паркан. Прямо на дощ… Я була готова під землю провалитися від сорому через цю людину перед дітьми”, – розповідає Надія Леонідівна.

На захист її сім’ї стали половина жителів села. Діти плакали і не розуміли, чому їх сім’ю проганяють із церкви, в якій багато років співала їх бабуся.

“Раніше я не розуміла різниці між патріархатом… Головне – віра в Бога. А церква – лише місце, куди можна прийти за духовною наснагою. Зараз же, коли наша сім’я для священника – вороги, тому що мій син захищав Україну, я не можу навіть поставити тут за нього свічку. Повинна їхати до Києва або в сусіднє село і панахиду замовляю в іншого священника”, – поскаржилася Надія.

Джерело.

Close