facebook

Холодна зима почнеться за лічені дні: синоптики засмутили прогнозом на листопад

Перша половина листопада порадує нас теплом, а Україна стала однією з найтепліших країн Європи. Однак, ситуація дуже скоро зміниться.

Синоптики засмутили прогнозом на листопад і повідомили, що холодна зима почнеться за лічені дні. Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на «Факти».
Так, на думку народного синоптика Володимира Деркача, зима до нас прийде за лічені дні, а в другій декаді листопада прийдуть сильні морози. Він зазначає, що погода буде холодною, з нічними заморозками. Вдень температура також буде низькою, повітря не прогріється.

Після цього, на кілька днів повернеться тепло, однак після нього ще сильніше похолодає, почне сніжитиме. На його переконання третя декада місяця також буде холодною, почнуться сильні опади. У той же час, інший синоптик Леонід Горбань вважає, що зима прийде в Україну 12 листопада. Саме з цього дня і до 22 листопада температура повітря може знизитися до – 11 градусів.
Після цього, з 23 листопада, можливе незначне потепління. Нагадаємо, поки Європу починає засинати снігом, Україна продовжує радіти теплу.

Джерело.

Close