facebook

Пакуйте рюкзаки на фронт: Зеленський дав команду перевірити ще раз всі рішення ВЛК

Незабаром усім корупційним схемам прийде кінець.

Вся Україна приголомшена корупцією, яка вийшла на неймовірний рівень під час проведення мобілізації. Багато військовозобов’язаних воліли заплатити, щоб їх визнали непридатними до служби, але тепер усі відповідні рішення ВЛК перевіряють ще раз за указом Зеленського.

Зокрема президент нашої країни провів засідання РНБО, на якому обговорювалися військово-лікарські комісії.

Було вирішено провести комплексну перевірку обґрунтованості рішень ВЛК щодо інвалідності та непридатності до військової служби, які були прийняті за весь час війни та можуть бути пов’язані з корупцією. Повідомляється, що всіма випадками, коли рішення явно безпідставні та незаконні, займатимуться правоохоронці.

За результатами перевірки будуть зроблені висновки щодо тих військовозобов’язаних, які виїхали з території України на основі сфальшованих рішень ВВК.

Також Зеленський доручив завершити процес цифровізації всієї роботи ВЛК, а також переглянути систему визначення придатності до служби. Передбачається, що це надасть більше можливостей командирам залучати підлеглих до виконання завдань та усунути маніпуляції з поняттям обмеженої придатності.

Джерело.

Close