facebook

В Україні будуть дощі, заморозки та місцями сильний вітер

У Карпатах вночі прогнозують мороз.

У неділю, 30 квітня, у більшості регіонів України буде сухо. Втім, в одних регіонах все ще дощитиме, а в інших будуть заморозки.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

На півдні, сході, у більшості центральних областей вночі та вдень дощитиме. Температура повітря вночі становитиме 5-10° тепла. Вдень повітря прогріється до +10-15°.

На решті території опадів не передбачається. Втім, лише вдень на Закарпатті та в Карпатах місцями буде невеликий дощ. Вночі стовпчики термометрів покажуть 1-6° тепла.

У західних областях на поверхні грунту будуть заморозки – до 0-5°. У північних регіонах, у Вінницькій та Хмельницькій областях заморозки будуть у повітрі. Вдень повітря прогріється до +11-16°. Також на заході пориви вітру місцями сягатимуть 15-20 м/с.

Погода на Київщині
У неділю, 30 квітня, у Києві та Київській області очікуються заморозки з температурою у повітрі 0-5°. Вночі температура опуститься до 2° морозу. Вдень потеплішає до +17°. Погода буде з мінливою хмарністю, але без опадів.

Погода в Карпатах
На високогір’ї Карпат вночі без опадів, але вдень місцями невеликий дощ. Температура повітря вночі становитиме 0-5° морозу. Вдень стовпчики термометрів покажуть +3-8°.

Джерело.

Close