facebook

Дрон випадково зафільмував моторошні кадри привида “чорноокої дівчини” у лісі (фото)

Ліс у Кеннок-Чейз вважається одним із найбільш охоплених привидами місць у Великій Британії.

Дрон зафіксував над лісом Кеннок-Чейз, Британія, щось схоже на паранормальну “чорнооку дівчину”, яка, за чутками, бродить у цьому місці.

Про це пише Ladbible.

На кадрах, зроблених дроном, можна було помітити щось невідоме на краю лісу. Коли безпілотник опустився нижче, то камера побачила таємничу фігуру, що ховалася навколо. Люди, які спостерігали за цим, подумали, що це потенційно схоже на привида, а інші поставилися до цих кадрів скептично.

Ліс у Кеннок-Чейз вважається одним із найбільш охоплених привидами місць у Великій Британії. За низкою моторошних спостережень протягом багатьох років люди постійно повертаються до теорії, що тут блукає привид “чорноокої дівчини”.

Втім, існує ще одна версія. Протягом багатьох років багато людей стверджували, що бачать примарних дітей, які ховаються на деревах, із затопленими чорними очима. Одне твердження говорить, що привиди “чорнооких дітей” – це люди, які померли від спалаху дифтерії в 1800-х роках, через хворобу їхні очі здавалися запалими та темними. Інше твердження говориь, що це привиди жертв Реймонда Морріса, який убив трьох дітей між 1965 і 1967 роками.

Дрон зафільмував моторошні кадри

 

Джерело.

Close