facebook

Мати зaрiзала, зaдушилa, а потім спaлила тiлa своїх дітей: Мoтoрошнa історія жoрстoкого вбuвствa

Під час вбивства Гоук вживала наркотики і чула голоси в голові.

Маргарет Дейл Хоук із Австралії зарізала, задушила і спалила під час пожежі своїх трьох дітей. Жінку засудили до довічного ув’язнення.

Про це пише видання Mirror.

Мати вбила своїх 10-річну доньку, семирічного сина і чотиримісячного сина. Вбивство сталося в рідному будинку в липні минулого року. 36-річна жінка визнала себе винним за трьома пунктами звинувачення.

Під час суду Гоук розповіла, що задушив свою дочку електричним шнуром і завдала їй вісім ударів ножем у груди та серце. Потім вона задушила та вдарила ножем свого семирічного сина, у якого виявили три ножові поранення грудної клітки та рани на шиї. А найменшого сина, якому було лише 4 місяці, Гоук намагалася втопити, але не змогла, тому вирішила задушила його. Після цього вона пішла на пляж, де позбулася ножа. Потім вона повернулася до сімейного будинку, де лежали її мертві діти, та запалила будинок та вийшла на вулицю.

За словами свідка, Гоук була дуже спокійно, вона спостерігала, як горить її будинок. Коли очевидці пожежі запитали, чи є хтось у приміщенні, мати відповіла: “Мої діти там”.

“Я люблю своїх дітей, я зробила це зі своїми дітьми, чому, чому?” — кричала жінка.

Видання пише, що представники громадськості намагалися проникнути в будинок і врятувати дітей, але це було надто небезпечно.

У суді було сказано, що під час вбивства Гоук вживала наркотики і чула голоси в голові. Також повідомили, що вона зазнавала насильства в дитинстві, включно з нападами з боку батьків, які вживали алкоголь і наркотики.

Джерело.

Close