facebook

Нічний мороз стане денною спекою та грози: Синоптики попередили про дуже різну погоду по Україні

Якою буде погода 14 травня 2023 року.

Синоптики дали прогноз погоди на неділю, 14 травня та попередили про погодні «сюрпризи». Актуальний прогноз погоди було розміщено на офіційному сайті Укргідрометцентру у соціальній мережі ФБ.

Вдень, 14 травня, в Україні очікується мінлива хмарність. Вночі синоптики опадів не прогнозують, а от вдень на Лівобережжі, у Волинській, Рівненській областях, а також у Карпатах місцями невеликий короткочасний дощ та гроза.

Вітер переважно північно-західний, у західних регіонах південно-східний, 3-8 метрів за секунду.

Температура у нічний час становитиме 6…11 градусів зі знаком «+». На берегах морів стовпчики градусників досягнуть +10…+11 градусів. Вдень повітря прогріється до +19…+24 градуси. У Карпатах уночі очікується від 4 градусів тепла до 1 градуса морозу. Вдень стовпчики піднімуться до +11…+16 градусів.

Якою буде погода 14 травня у столиці.

Згідно із прогнозом на Київщині очікується мінлива хмарність, опадів синоптики не обіцяють. Вітер північно-західний, 3-5 метрів за секунду. Температура в області вночі становитиме +6…+11 градусів, а вдень повітря прогріється до +19…+24 градусів. У Києві вночі +9…+11, а вдень +21…+23 градуси.

Джерело.

Close