facebook

Настав час готуватися до в’язниці: Данилов розповів про долю “блогерів”, які виклали в Мережу відео роботи нашої ППО

Секретар РНБО висловив упевненість, що на цих “блогерів” чекає відповідальність.

У ніч на вівторок, 16 травня, рашисти завдали чергового масованого удару дронами та ракетами по Україні, і багато українських блогерів опублікували в Мережі роботу нашої ППО. Секретар РНБО Олексій Данилов переконаний, що всі вони нестимуть за це відповідальність, інформує “Укрінформ”.

Щодо реакції орків на нібито знищений ними ЗРК Patriot він відповів: “Звичайно, вони повинні щось говорити, вони повинні щось заявляти. Єдине, що я можу сказати, що у нас був не зовсім приємний випадок, коли наші громадяни не розуміючи надто небезпечну ситуацію, викладали відео. Це неприпустимо. Щобільше, я більш ніж впевнений, що вони будуть за це нести відповідальність – ті, хто робить такі речі”.

Варто нагадати, що в ніч на вівторок, 16 травня, росіяни випустили по Україні 18 ракет різних типів, які були успішно знищені нашими системами ППО.

При цьому чимало українських блогерів виклали у Мережу фото та відео роботи наших систем.

До цього речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат закликав українців бути більш відповідальними, піклуватися про свою безпеку та не виставляти відео ракетних атак, оскільки орки можуть побачити бачити роботу наших систем ППО.

В СБУ опублікували свою реакцію на те, що сталося:

Джерело.

Close