facebook

Жорстоко побили та “запакували” в автобус: в Одеському ТЦК прокоментували поведінку військових

За результатами службової перевірки були виявлені причетні до перевищення службових повноважень особи.

Нещодавно мережею ширилося відео, на якому працівники ТЦК в Одесі, із застосуванням сили, б’ють та затримують чоловіка в цивільній формі посеред вулиці, та поміщають його у мікроавтобус. Керівництво військкомату оприлюднило свою реакцію на цю подію.

Відповідну публікацію розмістила прес-служба Одеського обласного територіального центру комплектації на сторінці Facebook.

Вони розповідають, що конфлікт виник через те, що чоловік, якого затримали військові, вів прямий ефір з місця де був розташований мобільний блокпост. Такі дії суворо заборонені під час воєнного стану.

“Отримавши зауваження від представників Нацгвардії, громадянин увійшов у конфлікт, відверто провокуючи військових. Під час перевірки його документів і звірки даних за базою ухилянтів, громадянин почав погрожувати, і поводився агресивно, не припиняючи провокацій”, — йдеться у повідомленні.

В Одеському ТЦК зазначають, що зрештою співробітники районного військкомату не змогли стримати власну злість та емоції, перевищили свої повноваження та застосували силу проти порушника, щоб доставити його до військкомату.

За результатами службової перевірки були виявлені причетні до перевищення службових повноважень особи, а також зафіксовано порушення у використанні військовими необлікованого транспортного засобу.

“Винні посадові особи притягнуті до дисциплінарної відповідальності і будуть переведені у бойові підрозділи, де зможуть спрямувати силу і міць на боротьбу із ворогом”, — йдеться у повідомленні.

Джерело.

Close