facebook

“Страх, біль і страждання…”: тарологиня Яна Тимощук попередила українців про найнебезпечніші дні серпня

За словами тарологині, в першу чергу окупанти намагатимуться наступати та знищувати інфраструктуру.

Відома українська тарологиня та дуже популярна у соціальних мережах екстрасенсиня Яна Тимощук, яка днями розповіла, що 24 серпня, День Незалежності України, принесе українцям емоційну напругу, знову озвучила свіжий прогноз. znaj.ua

За словами тарологині, у серпні російські терористи продовжать обстрілювати українські міста. В результаті буде дуже багато втрат.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Яни Тимощук у мережі YouTube.

За її словами, насамперед окупанти намагатимуться наступати та знищувати інфраструктуру, тому в цьому плані буде ситуація “стінка на стінку”.

“Ми зійдемося у серйозному протистоянні. Перша декада місяця буде найнебезпечнішою. ​​4, 7, 8 серпня принесуть українцям страх, біль та страждання. Далі ситуація трохи пом’якшиться”, – каже Яна Тимощук.

Вона додала, що під загрозою перебувають Івано-Франківськ, Львів, Суми, Київ, Дніпро та Дніпропетровська область, Херсонська область та Кривий Ріг.

“Небезпека чекає і на всі прибережні зони, в тому числі на Одесу. Поки що там спокійно не буде. Також дуже “фонить” Донецька область. Карти вказують на те, що окупанти можуть завдати шкоди об’єктам, пов’язаним з водою. Тому там будуть певні проблеми”, — зауважила Тимощук.

Нагадаємо також, що Яна Тимощук нещодавно передбачила дуже тривожні свята День Незалежності.

“Що стосується 24 серпня, то я бачу, що росія справді направить ракети на Україну, проте під найбільшою загрозою перебувають якісь станції. Також будуть сильні втрати в емоційному плані, на українців чекає “потрясіння”. Але якоїсь масштабної катастрофи я не бачу”, – розповіла Яна.

 

Джерело.

Close