facebook

Королева краси розповіла про свій пoхoрон і незабаром зaгинулa, шанувальники шоковані прогнозом: “Двічі реанімували”

Мати Аріани стверджує, що її дочка була настільки втомлена, що заснула за кермом і врізалася в машину перед нею.

Королева краси, яка стверджувала, що передбачила свій власний “похорон”, трагічно загинула, заснувши за кермом.
Аріана Вієра мала представляти Венесуелу на конкурсі “Міс Латинська Америка світу 2023” у Домініканській Республіці у жовтні. Але 26-річна дівчина померла від отриманих травм після того, як 13 липня потрапила у жахливу аварію в Орландо, штат Флорида. Її мати Вівіан Очоа стверджує, що її дочка була настільки втомлена, що заснула за кермом і врізалася в машину попереду. Спустошена мама поділилася, що Аріана отримала допомогу від парамедиків на місці події і двічі приходила до тями, але померла дорогою до лікарні.

Відомо, що модель збиралася брати участь у конкурсі у Нью-Йорку, США. Вівіан розповіла місцевим ЗМІ: “Її реанімували, після чого у неї стався серцевий напад. Її знову реанімували, але вона померла, коли її везли до травматології… Моя дівчинка заснула, вона втомилася”.

У Аріани була перспективна модельна кар’єра, а також вона керувала своєю компанією Full House Cleaning. Місцеві ЗМІ повідомляють, що батько загиблої, який проживає в Перу, намагався оформити візу якраз до похорону своєї доньки 16 липня, але, як стверджується, документ був виданий із запізненням на один день.

За трагічним поворотом подій, 2 травня Аріана опублікувала відео у своєму акаунті в Instagram з підписом: “Знімаю себе для свого майбутнього похорону, тому що у відео завжди я, ніхто інший цього не робить”.

Один із передплатників прокоментував: “Я цього не бачив. Свяй Боже. Передбачала своє майбутнє. Як боляче це бачити”.

Джерело.

Close