facebook

Поліцейські вивезли українця до лісу, відомі деталі злочину: було зроблено кілька пострілів

У Черкаській області було здійснено затримання двох працівників правоохоронних органів, які зараз перебуваютьпід підозрою у перевищенні своїх службових повноважень.

Про це повідомлено у пресслужбі Державного бюро розслідувань. today.politeka.net

За інформацією ДБР, їх звинувачують у спробі виманити “зізнання” щодо крадіжки майна від одного чоловіка. Факт причетності цього громадянина до вчинення злочину наразі не підтверджено, тому поліцейські скоріш за все критикували його.

З метою швидкого розкриття крадіжки майна, правоохоронці розглянули кілька версій та незаконно затримали мешканця області, після чого почали “допитування” його у лісі. Підозрювані надягнули кайдани на руки потерпілого та жорстоко побили його. Також було вчинено кілька пострілів з вогнепальної зброї неподалік від його голови.

Обидвох підозрюваних затримано. Проти них вже висунуто обвинувачення у перевищенні службових повноважень групою осіб (згідно з частиною 1 статті 28, частиною 2 статті 365 Кримінального кодексу України).

Обом обвинуваченим було обрано заходи запобіжності у вигляді тримання під вартою з заставою в розмірі 200 тисяч гривень для кожного з них. Санкція статті передбачає можливе покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років.

 

 

Джерело.

Close