facebook

Резонансне вбивство: молодик до смерті побив лікаря, а його друг взяв вину на себе

Нападник жорстоко побив лікаря і кинув його помирати.

В Ужгороді 23-річний молодик посеред вулиці жорстоко побив 29-річного лікаря. Потерпілий помер у лікарні через тиждень, а вину взяв на себе друг нападника. tsn.ua

Про це повідомили в поліції Закарпатської області.

За даними слідства, 10 серпня 2023 року на вулиці Баб’яка в Ужгороді сталась бійка між водіями Skoda та Volkswagen Touareg. На відео з камер спостережень видно, як водій Volkswagen жорстоко побив іншого чоловіка. Під час цього потерпілий втратив свідомість, а підозрюваний просто втік з місця злочину.

29-річного чоловіка госпіталізували до реанімації у тяжкому стані. 17 серпня потерпілий помер. За даними місцевих ЗМІ, покійний працював лікарем.

Під час розслідування трагедії 24-річний чоловік заявив, що це саме він вчинив бійку, через що помер медик, проте виявилось, що він збрехав поліції.

“В ході досудового розслідування співробітники кримінальної поліції провели ряд оперативних заходів та встановили, що ужгородець надав слідству неправдиві покази. Також поліцейські встановили справжнього фігуранта справи: ним виявився 23-річний мукачівець. Підмовивши знайомого, зловмисник намагався уникнути відповідальності за скоєне”, – йдеться у повідомленні.

Підозрюваного затримали. Йому інкримінують ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та ч. 3 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. За це йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

“Щодо особи, яка намагалася взяти провину на себе, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 384 (Завідома неправдиве показання) Кримінального кодексу України”, – додали у поліції.

За даними видання “Закарпаття 24“, вбитим є лікар Мукачівської центральної лікарні Іван Т. У нього залишились дружина та 1-річна дитина.

 

 

Джерело.

Close