facebook

“Любимо тебе, наш тату!” Тіна Кароль разом із сином повторила архівний знімок, зроблений з покійним Євгеном Огіром

14 серпня 2023 року покійному чоловікові відомої співачки Тіни Кароль, продюсеру Євгену Огіру могло виповнитися 43 роки, проте серце чоловіка перестало битися у 2013-му після тривалої, але, на жаль, безуспішної боротьби з раком шлунка. Цього дня артистка зворушливо звернулася до покійного супутника, показавши шанувальникам знімки з сином Веніаміном, який помітно підріс.

Разом із 14-річним спадкоємцем зірка повторила архівне фото, зроблене з Огіром у 2012 році для журналу Viva! Проникливий допис, який зворушив інтернет-користувачів до сліз, Кароль розмістила на власній сторінці в Instagram. obozrevatel.com

На фото артистка у білій футболці, зав’язаній на талії у вузол, і джинсах сперлася на плече сина, який, незважаючи на доволі юний вік, виглядає як справжній міцний чоловік. На Веніаміні – картата сорочка та джинси. Точно в такій самій позі та образах Тіна колись фотографувалася з чоловіком. Шанувальники не могли не помітити, як сильно підліток схожий на свого батька.

На інших кадрах виконавиця також ніжно обіймає сина та демонструє легку усмішку, як і Веня.

Звертаючись до покійного продюсера, Кароль написала: “Прикладом бути неможливо, а орієнтиром можна. Сьогодні дитячі свята починаються з хвилин мовчання за тими, кого вже нема. Діти вміють шанувати пам’ять та поважати героїв, серед яких їхні батьки та родичі. Сльози на їхніх очах сухі, наші діти сильніші за нас. Доля, яка випала нашим дітям, тяжка і несправедлива. Я бачу, як цей біль перетворюється на мотивацію та характер. Молодих вдів, таких розгублених, таких сильних – нас сьогодні таких, на жаль, більшає. Хлопчиків з портретом тата у кишені також більшає. Ми 10 років, усвідомлення цього неможливе, слідуємо за твоєю зіркою. Ти бився за життя відчайдушно у всіх на очах, у моїх руках. Ми любимо тебе, наш тату! Ми йдемо далі, як ти просив. Але не повз, а з тобою в нашій пам’яті і серці. Назавжди разом”.

Шанувальники в коментарях зізнавалися, що текст Тіни змусив їх пустити сльозу, а також наголошували на неймовірній схожості 14-річного Вені з татом.

“Як же схожий на Євгена! А очі мамині”, “Ви неймовірні! Вже не хлопчик, а дорослий чоловік”, “Веня такий дорослий вже, не впізнала на першому фото відразу”, “Як зворушливо. І як швидко летить час”, “Дуже красиві і ви, і слова під фото”, “Оце так спогад з тих років, нічого собі… Веніамін дуже схожий на вас, Тіно, і на Євгена. Звичайно, думаючи про це, шкода, що життя не можна змінити, щоб ви всі троє завжди були разом!” – коментують підписники.

Джерело.

Close