facebook

В Україну увірветься неймовірна задуха: Синоптики попередили про небезпеку

Найспекотніше буде на території Миколаївської, Вінницької та Херсонської областей.

Погода в Україні 16 серпня стане теплішою. Температура повітря підвищиться до 32 градусів тепла. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У цей день буде надзвичайний рівень пожежної небезпеки на території Київської, Житомирської, Вінницької, Черкаської, Тернопільської, Рівненської областей та в Криму.

Погода на 16 серпня
В Україні 16 серпня буде невелика хмарність. Синоптики опадів не прогнозують. Однак невеликі короткочасні дощі місцями будуть в Закарпатській та Івано-Франківській областях.

Очікується, що вітер буде змінних напрямків зі швидкістю 3-8 м/с.

“Температура вночі 15-20°, у південній частині до 23°, вдень 27-32°; в Карпатах вночі 10-15°, вдень 20-25°”, – йдеться у повідомленні.

Температура підвищиться до +36
За даними meteoprog, 16 серпня температура в Україні підвищиться до 36 градусів тепла. Найспекотніше буде на території Миколаївської, Вінницької та Херсонської областей. Всього на 1 градус нижчою температура буде на території Хмельницької та Житомирської областей.

Найхолодніше буде в Сумській області. Там температура повітря опуститься до 16 градусів тепла.

Погода 16 серпня в Києві
Погода у Києві 16 серпня буде без опадів. Синоптики прогнозують невелику хмарність. У цей день буде вітер змінних напрямків зі швидкістю 3-8 м/с.

“Температура по області вночі 15-20°, вдень 27-32°; у Києві вночі 18-20°, вдень 30-32°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Джерело.

Close