facebook

Жінка кинула своїх дітей на чужу дівчину в літаку, бо вона відмовилася мінятися місцями: “Гарного польоту”

Комікеса розповіла, що якось вона залишила попутницю в літаку доглядати її дітей.

Комедіантка розповіла, як вона підло помстилася пасажирці літака, яка не помінялась з нею місцями.
Сінді Арена з Нью-Йорка заявила, що попросила помінятись місцями з жінкою, щоб вона могла сидіти зі своїми дітьми.

У своєму відео в TikTok вона зазначила, що залишила жінку доглядати своїх дітей без її допомоги після того, як відпочиваюча не помінялася місцями. Дітям Сінді всього чотири та шість років.

Стюардеси раніше говорили про етикет під час обміну місцями. Загальна думка така, що якщо хтось каже ні, то все. Сінді, безумовно, прийняла цю пораду близько до серця, коли жінка не дозволила їй сидіти з дітьми. Вона зазначила, що призначене їй місце не було поруч із її малюками, тому вона попросила жінку помінятися.

У відео вона розповіла про поточну розмову про обмін місцями, показавши статтю на цю тему, і сказала: “Мені подобається, що люди ставлять це як питання. Наприклад, якщо у вас немає місця поряд з вашими дітьми, якщо людина сидить поряд з вашими дітьми, посуньтеся, щоб ви могли сісти з ними — начебто хтось насправді ставить це питання».

Потім вона додала: “Ні. Нехай залишаються з вашими дітьми. Це трапилося зі мною. Жінка відмовилася вставати. Вона відмовилася, і моїм двом дітям на той час було близько чотирьох і шести років. Я не збиралася сперечатися, і я пішла до кінця літака. і сіла на призначене мені місце, бо вона не хотіла поступатися своїм».

Але коли вона відмовилася і залишилася з дітьми Сінді, їй не знадобилося багато часу, щоб передумати. Сінді пояснила: “Це було так мирно, і, нарешті, підходить стюардеса, я знала, що вона прийде, тому що ця сука сидить поряд з моїми дітьми, і в цьому немає нічого смішного. І вона сказала: “Ем, мем, вона хотіла б помінятися з вами місцями зараз”, і я сказав: “О ні, ні, нам потрібно залишатися на наших призначених місцях, гарного польоту”.

Користувачі соцмереж були вражені тактикою помсти коміка. Один з батьків пожартував: “Хтось інший із задоволенням сяде поряд з малюками”.

Інший коментатор додав: “Я не відмовлюся від місця біля вікна, якщо це не місце біля вікна. Бронюйте місця разом”.

Джерело.

Close