facebook

Жінка вийшла заміж за 16-річного сина найкращої подруги, яка зовсім не проти

Жінка віддала свого сина подрузі, яка зіткнулася з депресивним станом.

41-річна жінка вийшла заміж за 16-річного сина-школяра своєї найкращої подруги.
У жінки на ім’я Маріана та її нового чоловіка Кевіна різниця у віці становить 25 років. Незважаючи на таку різницю у віці, шлюб не є незаконним. На одному зі знімків видно, що хлопчик навіть палить цигарку. Про це повідомляє Mirror.

Незважаючи на скептицизм у мережі, мати школяра, найкраща подруга нареченої, мабуть, дала своє благословення на весілля. Пізніше з’ясувалося, що мати школяра на чотири роки молодша за наречену, їй 37 років. Вона хотіла допомогти своїй подрузі, бо та впала в депресію, коли зірвалася попередня заручини з чоловіком.

Вони заперечують те, що шлюб із старою, багатою власницею мережі продуктових магазинів, пов’язаний виключно з грошима. Ліза сказала, що син спочатку був здивований, що стосується цього прохання, але пізніше погодився.

Його не примушували. Пропозиція руки та серця відбулася після бурхливих двомісячних залицянь.

Вони також опублікували фотографії, зроблені після весілля, на яких 16-річний хлопець та його нова наречена тримаються за руки під час шопінгу.

Після весілля він повідомив, що збирається працювати в магазині, а його нова наречена сказала, що, хоч він був молодий, шлюб уже зробив його зрілішим.

 

Джерело.

Close