facebook

“Буде переворот”: Астролог Влад Росс назвав місяць кінця путіна та розвалу росії

У країні-агресорі незабаром розпочнеться реальний переворот.

Вже минуло багато тижнів після так званого “заколоту пригожину”, про це власника приватної армії вже майже забули, але про кривавого диктатора путіна ніхто не забуде.
Астрологи розповіли, як цю подію можна порівняти з тим, що чекає на так звану росію через деякий час. Так, відомий український астролог Влад Росс визначив, що то була лише репетиція перед реальним переворотом у Москві.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Влада Росса у мережі YouTube.

Астроексперт зазначає, що не виключено, що в країні-агресорі незабаром розпочнеться реальний переворот. І “проведе” його той, кому нема чого і не кого боятися, додавши, що пригожин відмовився від своєї ідеї через погрози його доньці.

“Похід пригожину на Москву – це репетиція. Справжній переворот у країні-агресора може статися вже в серпні… Тобто вже наприкінці літа або на початку осені путіну може настати кінець”, – вважає астролог.
Також Росс побачив, що незабаром росія “розпадеться на запчастини”, і як такої цієї країни більше не існуватиме, що не може не тішити. А путін справді увійде в історію, але не так велично, як би він хотів. Його запам’ятають як останнього імператора Росії, який розвалив країну.

Джерело.

Close