facebook

9-річні діти тероризують все місто, нападаючи на мешканців без причини – їм нічого не можуть зробити

9-10-річні діти нападають на місцевих мешканців та магазинчики, але покарати їх ніяк не можуть.

Мальовниче британське містечко тероризують дев’ятирічні діти, які нападають на власників магазинів та скидають візки з дахів.
Пейнтон — приморське місто на узбережжі затоки Тор у Девоні, Англія, яке разом із Торкі та Бріксхемом утворює район Торбей, популярне місце відпочинку.

68-річний Мартін Буллус керує місцевим магазином одягу із середини 80-х років. Він розповів The Sun про жахливий напад групи неслухняних дітей.

“Було багато проблем з дітьми. Минулого року на мене напали, вони прийшли сюди, лаялися на мене і виливали купу образ. Їм має бути близько 10 років”, – заявляє він.

Потім вони повернулися і кидалися в нього камінням, пляшками. Справи Мартіна погіршилися, коли він переслідував їх дорогою, але на нього напали, вдарили і в нього розкололося око. Дітям це зійшло з рук… вони вийшли з-під контролю, бо знали, що їх не приставлять до відповідальності.

Місцеві жителі також скаржилися, що молодіжні банди можуть серйозно нашкодити комусь, кидаючи візки з висоти, що, на жаль, досі повторюється.

57-річний Ендрю МакГаррі, двірник, вважає, що це пов’язано з тим, що діти не ходять до школи і не можуть постійно бути зі своєю родиною, що пов’язано виключно із кризою та вартістю життя.

Джерело.

Close