facebook

У Чехії побили українок після того, як дізналися їх національність

Ситуацію з побиттям прокоментував чеський міністр внутрішніх справ.

Після розголосу страшної історії про зґвалтування неповнолітньої, чоловік у Чехії побив двох українок.
Він накинувся на них після того, як дізнався що вони – з України. Поліцією розслідується ситуація, що сталася у чеському місті Пласи. В ході розслідування був затриманий чоловік, який зараз підозрюється в скоєнні злочину. Цю резонансну справу прокоментував і Міністр внутрішніх справ Чехії. У Твіттері він написав, що гидко бити жінку, а більш огидно бити жінку через національність.

Жертва нападника розповіла, що перед цим просто пішли з дітьми пограти на каруселі. Діти гралися, а вони з іншою жінкою розмовляли. Під час розмови під’їхав автомобіль з причепом, за кермом якого сидів чоловік. Він виглянув з вікна авто та запитав, чи вони українки. Після запитання він трохи від’їхав від дівчат, залишив свою машину та повернувся до них. Саме після цієї незрозумілої ситуації відбувся напад на жінок.

Жінка розповіла, що чоловік голосно лаявся, а після цього накинувся з кулаками. За словами постраждалої, спочатку він ударив її кулаком в обличчя три рази, а потім почав тягати за волосся, щоб та встала. Потім він прийнявся бити другу жінку.

Коли чоловік переключив свою увагу на іншу жінку та почав її бити, друга скористалась ситуацією та підбігла до його машини. Там вона забрала з неї ключ, щоб у чоловіка не було можливості втекти. Коли вона збиралась викликати правоохоронців, два чоловіки вдарили їй в спину. Жінка впустила ключ на землю, а ті встигли поїхати.

Джерело.

Close