facebook

Збулася мрія кожного українця: росія більше не засне – ЗСУ почали бити нашими ракетами на 700 км. Відео

ЗСУ отримають потужну зброю для ударів по окупантах.

Президент Володимир Зеленський провів нараду, під час якої обговорювалася ситуація на фронті, просування українських військ, а також їхні оборонні та наступальні дії. Про це голова держави повідомив у своєму Телеграм-каналі.

“Заслухала доповідь Головкому про ситуацію на полі бою. Оборонні та наступальні діяння. Наш рух уперед не зупиняється. Міноборони – про надходження зброї та боєприпасів. Зокрема, отримання великої партії броньованих «медівців» – те, що зараз дуже необхідне”, – заявив Зеленський.

Як зазначив президент, під час засідання було заслухано доповідь Мінстратегпрому з приводу виробництва власної зброї, мета поразки якої сягає 700 кілометрів.

Тим часом пресслужба ТОВ «Українська бронетехніка» оголосила про повне відновлення виробництва мінометів різних калібрів і лише цього року вже поставило Силам Оборони України понад 600 одиниць.

“Ми знайшли спосіб відновити виробничі цикли, провести кваліфікаційні випробування та запустити на релокованих майданчиках виробництво мінометів калібрів 60 мм, 82 мм та 120 мм”, – повідомив гендиректор компанії Владислав Бельбас.

За його словами, компанія не лише відновила, а й значно наростила порівняно з довоєнним періодом обсяги виробництва настільки потрібної української армії артилерійської зброї. Ці вироби виробник постачає різним силовим відомствам як за державне фінансування, так і коштом волонтерських організацій.

Джерело.

Close