facebook

Нас чекає ЖЕСТЬ? ТАКЕ вперше з 24 лютого: 46 залпів за хвилину – надпотужна атака РФ, Путін задумав страшне!

Країна-терористка розгорнула 46 пускових установок ракетного комплексу «Іскандер». Окупанти розташували їх вздовж кордону з Україною. Про це повідомив заступник начальника ГУР МО України Вадим Скібіцький на щорічній зустрічі «Ялтинської європейської стратегії».

«Саме цим комплексом вчора ворог завдавав ударів. І балістичними ракетами, і крилатими ракетами також з комплексу «Іскандер». Таким чином, йде методичне знищення насамперед цивільних об’єктів нашої держави», – заявив Скібіцький.

Він наголосив, що окупанти активно застосовують проти ЗСУ авіацію. Втім, вони бояться потужної системи протиповітряної оборони України, яка підтвердила свою ефективність.

У серпні російська армія завдавала ударів по Україні ракетним озброєнням, випущеним у третьому кварталі поточного року.

«Минулого року вони (росіяни – ред.) повністю перевели економіку на військовий лад. Оборонно-промисловий комплекс сьогодні намагається наростити свої зусилля з випуску, як вони називають, високотехнологічних видів озброєння. І ми бачимо, що ті ж удари, які зараз наносяться, особливо починаючи з травня місяця, те, що випускається на їхніх підприємствах, одразу йде до війська, і одразу застосовується по нашій державі.

Те ж саме – ракетні удари в серпні місяці, а ракетне озброєння було випущено в третьому кварталі цього року», — зазначив він.

У ГУР наголосили, що для припинення атак необхідно нейтралізувати випуск продукції, яка застосовується для військових цілей.

 

Джерело.

Close