facebook

“Зрадниця! Гнати її мітлою!” В Росії збунтувалися проти Ані Лорак через “допомогу ЗСУ” і вимагають закрити НТВ

Співачка родом з України Ані Лорак, яка живе в Москві та ігнорує повномасштабну терористичну війну, все частіше стикається з проблемами в країні-терористці – зрадниці заважають заробляти криваві рублі. Після того, як українці розповсюдили фейк про “донати Лорак на ЗСУ”, озлоблені та довірливі путіністи вимагають її тотального скасування. І якщо зривати концерти артистки найчастіше вдається, то боротися з федеральними каналами Z-патріотам не так просто. А саме там зараз влаштувалася “голубка миру”.

Так, Лорак стала зірковим тренером у музичному шоу “Ти супер!” на НТВ. На проєкті співають діти, позбавлені батьківського піклування. Російські активісти збунтувалися в соцмережах через те, що місце судді віддали “патріотці України”, якою співачка не є, і навіть вимагають закрити пропагандистський канал. obozrevatel.com

Розлютила Ані Лорак, зокрема, псевдожурналіста Руслана Осташко. У своєму Telegram-каналі він поділився припущенням, що на НТВ працюють зрадники, які навмисно пропихають в ефір “помічницю ЗСУ”.
“Чому вибір продюсерів припав саме на цю мадам – гарне питання. Хто її туди протягнув – теж. І чому керівництво каналу цей вибір взагалі допустило? Відмовка “а ми не знали” не спрацює – телевізійники завжди все знають. Небувалими рейтингами вибір Лорак теж пояснити не вийде – росіяни зрадників не люблять. Талановитих виконавців на російській естраді теж вистачає. Чому б не вибрати тих, хто не виступає/виступав проти Росії? Чи причина в тому, що у керівництві НТВ є такі ж зрадники, які підтримують ЗСУ?” – видав путініст.

На місце “зрадниці Росії” він уже й заміну знайшов – Ірину Дубцову. Якщо точніше, то співачка, яка довгі роки працювала в Україні, зокрема на проєкті “Х-Фактор”, якраз раніше була суддею в шоу “Ти супер!”, і це її замінили на Ані Лорак. Проте Осташко цього рішення не розуміє та категорично його засуджує. Мовляв, як можна було прибрати патріотку РФ, яка їздить розважати окупантів-терористів у шпиталі, а натомість узяти українку з неоднозначною позицією, яка “гроші зі зйомок ще й на ЗСУ витратить”.

“Поки Ірина Дубцова виступає у військових шпиталях, НТВ змінює її на спонсора ВСУ Ані Лорак. Дубцова була в журі шоу останні два сезони, після чого вирушила на Донбас з концертами. Мабуть, продюсерам шоу “Ти супер!” абсолютно начхати, кого ставити в ефіри. Враховуючи, куди вирушить зарплата Лорак, можна і весь канал НТВ перевірити на пробандерівські погляди”, – переконаний путініст.

У коментарях Лорак називають зрадницею та закликають “гнати її мітлою”.

Однак Осташко не єдиний, кого хвилює “зрада” НТВ і безпосередньо Лорак. Російський громадський діяч Віталій Бородін також підняв бунт проти зірки з Чернівецької області. Ба більше, путініст нібито знає, що артистку на росТБ “пропихає” конкретна людина заради власної вигоди.

“Довго ми ламали голову, навіщо і кому потрібна Ані Лорак на російському ТБ. Спочатку думали, що це команда зверху пройшла, думаю, значить їм видніше. Виявилося, все дуже просто – одній людині так захотілося привернути увагу до своєї програми, сьогодні це називається треш ток, щоб підняти рейтинг програми, але ця людина не врахувала думки громадян Росії, оскільки в країні йде СВО, не всі хочуть бачити в Росії Кароліну Куєк, яка ніяк не визначиться, з Росією вона чи з Україною. Люди не розуміють, хто вона і кого підтримує”, – заявив Бородін.

 

Після цього він додав, що найближчим часом зробить звернення до НТВ, щоби Лорак прибрали з ефіру.

“Зрадниця! Гнати її мітлою!” В Росії збунтувалися проти Ані Лорак через “допомогу ЗСУ” і вимагають закрити НТВ

Серед українських медійників почала поширюватися фейкова новина, що артистка підтримує військових ЗСУ і передає дрони, що літають на Москву, через що Z-патріоти оголосили їй “війну” і почали домагатися скасування виступів.

Пізніше Лорак відреагувала на хейт та виправдалася перед росіянами за “допомогу ЗСУ”. Вона запевнила, що “ніколи нікому не надавала і не збирається надавати жодну військову допомогу, тому що це суперечить усьому тому, у що вона вірить”.

Джерело.

Close