facebook

Езотерик розповіла про те, як путін захищається від прокляття: Імпульс направляло безліч майстрів

Езотерик Дарина Фрейн пояснила, що прокляття на смерть працює довго, а російська верхівка має сильний захист, сам же путін – ще й двійників.

Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

«Від 16 до 80 тисяч доларів – це середня ціна (ред. – прокляття на смерть) на ринку залежно від завдання, терміну дії і, якщо вище, то там уже якісь супербонуси, суперумови. Наперед ніхто не платить, береться завдаток, робиться робота. У мене є ціла книжка, яка називається «Я гарно вбиваю людей», – розповідає Дарина Фрейн.

Проте, зазначає гостя програми, вона зрозуміла, що така робота їй нудна, їй цікавіше самопізнання, коли людина сама розуміє, що немає сенсу проклинати свою колишню дружину чи колишнього чоловіка, треба заспокоїтися та проаналізувати, чому з нею це сталося, а далі просто йти вперед. Щодо прокляття на смерть для російської верхівки, додає відьма, то тут є нюанси.

«Я бачу, що вони щоразу все гірше і гірше починають виглядати, хоч їх якось і захищають, тобто на них є певні потужні захисти. Але й прокляття працює 2 роки, людина одразу не вмирає. Мене запитують, чи можна, щоб людина завтра померла, ні-ні, це мінімум півтора-два роки роботи», – пояснює Дарина Фрейн.

Що стосується саме путіна, розмірковує езотерик, то імпульс спрямовувала безліч майстрів, але вона завжди каже, що спрямовують не на тих. Тим паче, додає гостя програми, у путіна купа двійників, сьогодні цей, завтра той, кого ж майстри проклинають насправді. На думку відьми, один двійник уже в комі, помер, вийшов запасний і він теж помирає, але головний путін доживе до дворіччя війни, бо з ним когорта лікарів, які постійно його реанімують.

Джерело.

Close