facebook

Путін “сподівається отримати північнокорейських солдатів на кордоні з Україною” – експерт

А Кіму необхідний Путін, щоби отримати від Росії передові військові технології.

Спеціаліст з Північної Кореї розповів, що прагне отримати очільник Кремля Володимир Путін від переговорів з Кім Чен Ином.

Про це йшлося в подкасті Sky News.tsn.ua

Президент РФ, можливо, захоче, щоб північнокорейські солдати були розміщені на кордоні Росії та України.

“Путін хоче від Північної Кореї боєприпасів, протитанкових артилерійських снарядів і, можливо, живої сили – тобто північнокорейських солдатів, які були б розміщені в прикордонному районі між Росією і Україною”, – розповів спеціаліст з Північної Кореї Сон Юн Лі.

Він також навів кілька доказів свого припущення. Зокрема, те, що тисячі громадян КНДР все ще перебувають у Росії, незважаючи на резолюцію ООН з безпеки в грудні 2017 року, яку Росія підписала, закликаючи всі держави-члени ООН примусово відправити назад до Північної Кореї всіх, хто працює за кордоном.

“Зараз Росії потрібно більше живої сили, враховуючи великі втрати і жертви, які вона зазнала в цій війні”, – зазначив експерт.

За словами експерта, у Північної Кореї є запаси зброї, які країна, ймовірно, надасть Росії, тому обидві країни будуть розглядати цю зустріч як таку, що відповідає їх “національним інтересам”.

Нагадаємо, Росія готується отримати від КНДР зброю та боєприпаси в обмін на продовольство. Про це кажуть практично всі експерти із зовнішньої політики.

Джерело.

Close