facebook

“Він пoмрe у вересні-жовтні”: Українців потішили точною датою кінця війни

Астролог назвав точний рік завершення війни в Україні.

Відомий астролог Влад Росс поділився новим прогнозом, коли закінчиться війна в Україні та що станеться з кремлівським диктатором володимиром путіним, пише УНІАН.

Астролог порадував українців термінами завершення війни. На його думку, війна має закінчитися вже наступного року.

Рос вважає, що для цього будуть усі умови. На додаток, астролог пророкує смерть кремлівському диктатору володимиру путіну вже у вересні-жовтні цього року.

За словами астролога, глава країни-агресорки має 4 стадію раку та фактично доживає свої дні. Після його смерті може статися заморожування війни в Україні, але на період, доки триватимуть переговори.

2024 року, впевнений астролог, у війні на нашій землі буде поставлено остаточну точку. Попри те, що він пророкує смерть путіну цієї осені, зима для українців, за його прогнозом, буде складною.

Він не виключає, що ворог битиме ракетами та дронами по українських містах та енергосистемі, так що все ж таки нам доведеться сидіти без світла.

Рос вважає, що на завершення війни в Україні варто розраховувати ближче до президентських виборів у США. Після цього Україну мають прийняти до НАТО, більше вторгнень на наші території астролог не прогнозує.

Також за прогнозом астролога, вже у жовтні цього року ЗСУ просунуться до Азовського моря та незаконно анексованого Криму, а потім вони звільнять ще низку територій. Станеться це, швидше за все, у середині наступного місяця.

Приблизно з 12 жовтня розпочнуться зміни на фронті після того, як цього місяця наші захисники звільнять Токмак.

Потім ЗСУ можуть звільнити Волноваху та Бердянськ. При цьому астролог вважає, що з Мелітополем ситуація складніша. Але його вдасться повернути Україні.

Астролог вважає, що ЗСУ має всі шанси вигнати окупантів з Херсонської та Запорізької областей, але вже наступного року.

Джерело.

Close