facebook

“Вже почала турбуватися”: Єфросиніну заочно засудили до 7 років колонії, деталі події

У суді винесли вирок українській телеведучій Марії Єфросиніні за її відсутності, засудивши її до семи років позбавлення волі.

Як стало відомо кілька місяців тому, популярну українську ведучу Машу Єфросиніна оголосили в міжнародний розшук 13 березня, причому рішення висунули в Росії і самі ж заочно заарештували артистку через розтрощення “фейків”. Пов’язано це було через її слова у бік російських злочинців, що вторглися наші землі. politeka.net

Основним звинуваченням на адресу телеведучої стало поширення дезінформації про російських окупантів. Ця інформація базується на публікаціях Маші Єфросініної в Instagram, де вона висловлювала свою думку щодо воєнних дій та виявляла підтримку України.

Сьогодні ж стало відомо, що районний суд Москви виніс вирок українській телеведучій Марії Єфросиніні за її відсутності, засудивши її до семи років позбавлення волі. На суді прокурор зазначив, що в ході розслідування було враховано свідчення свідків, які мають “спеціальні знання та підтверджену компетенцію”.

Зазначимо, раніше Єфросиніна відреагувала на спроби Росії її нібито заарештувати за чесну позицію щодо постраждалих українців. Єфросиніна зробила репост новини про свій заочний арешт у Сторі.

 

 

Джерело.

Close