facebook

“Я проходжу терапію”: Леся Нікітюк відкрила українцям несподівану правду

Відома телеведуча Леся Нікітюк зізналася шанувальникам, що змушена відвідувати терапевта.

Популярна українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк, яка стала ведучою нового сезону шоу “Хто зверху?” разом із блогером Богданом Бушем, часто ділиться з шанувальниками подробицями свого життя на сторінці в Instagram. Так, цього разу Леся Нікітюк приголомшила українців несподіваною правдою – вона наважилася на сеанси психотерапії.

Як розповіла Леся Нікітюк, у неї відбувся перший сеанс, який вона із фахівцем провела з відеозв’язку. У сторис телезірка показала, як це було, і навіть не приховувала, що плакала під час цієї розмови.

Леся Нікітюк чесно зізналася, що її “терапією” завжди були розмови з мамою та келих вина, однак, у якийсь момент вона зрозуміла, що не витримує та звернулася за допомогою до фахівця.

“Вибачте за прояв емоцій, але воно накриває час від часу. І вже дуже так частенько. Якось з війною ти живеш у такому постійно очікуванні, типу, може завтра щось зміниться. Приходить завтра, приходить післязавтра, і кінця-краю не видно. Напевно, у вас також були чи є такі думки. Для мене завжди найкращими психологами були мама, Валерія, бо вона зі мною працює 24/7 та келих червоного сухого. Але цього вже недостатньо. Тому я проходжу терапію”, – зізналася Леся Нікітюк.

 

Джерело.

Close