facebook

Повна антисанитарія, сморід не тільки: студенти показали на фото укриття, в якому їм доводиться ховатись

На фотографіях видно укриття для двох корпусів, а також для двох гуртожитків.

Фотографії укриття для студентів Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана стали доступні в мережі. Знімки, що ілюструють стан так званого “бомбосховища”, були опубліковані на сторінці “Хороший/Поганий КНЕУ” у Telegram. politeka.net

На фотографіях видно укриття для двох корпусів, а також для двох гуртожитків. У коментарях до знімків вказують, що в укритті панує неприємний запах, а також там є підтоплені ділянки.

“Смердить сечею і картоплею якоюсь. А тут затоплено трохи”, – розповіла на відео одна зі студенток КНЕУ.

Також на знімках видно, що стан укриття залишає бажати кращого, і там знаходитися практично неможливо. Під стінами поміщення розкидане будівельне сміття, сантехніка не придатна для користування, а на підлозі багато пилу та бруду.


Відповідно до вимог Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), у бомбосховищах має бути забезпечено електропостачання, штучне освітлення, а також системи водопостачання та каналізації. Якщо відсутність централізованого водопостачання та каналізації, то такі укриття повинні мати запас бутильованої води, а також виділені приміщення, де передбачено встановлення мобільних ємностей для відведення нечистот.

Джерело.

Close