facebook

Дітей від батька доньки закoпувaли живцeм: у Польщі знайшли дім жaхiв

У Польщі стався інцидент, який страшенно приголомшив всіх громадян. В одному із селищ на півночі країни поліція виявила тіла трьох немовлят у підвалі будинку, а також затримала 54-річного чоловіка та його 20-річну доньку. Їх звинувачують у вбивствах та інцесті.

Про це написала польська телекомпанія TVN24. Правоохоронці знайшли тіло першої вбитої дитини 15 вересня, після чого 54-річного Пьотра та 20-річну Пауліну, яка є його донькою та матір’ю малюка, одразу ж затримали.

Того ж дня було знайдено тіло другого немовля, яке вже встигло розкластися. А наступного ранку поліція заявила про виявлення тіла третьої дитини, заритої в підвалі. Підозрюваним обрали запобіжні заходи у вигляді тимчасового арешту на три місяці.

Все почалося з того, що поліція дізналася про вагітність 20-річної Пауліни, але дитина зникла. Жінка після смерті матері жила в цьому будинку з батьком та братом. Після обшуку та розкопки підвалу з’ясувалося, як вона позбулася новонародженого малюка та знайшли тіла інших. Всі останки були поховані у поліетиленових пакетах.

Виявилося, що 54-річний чоловік займався інтимом із двома своїми доньками. При цьому сусіди, жителі села підозрювали, що у будинку сім’ї твориться щось недобре.

Після знайдених трупів, чоловіка звинуватили за трьома пунктами у вбивстві та інцесті, а 20-річну жінку – за двома пунктами звинувачення у вбивстві та інцесті. Згідно з КК Польщі, за вбивство загрожує довічне ув’язнення, а за кровозмішення – позбавлення волі на строк від трьох місяців до п’яти років.

Джерело.

Close